A péntek esti megmérettetés előtt a Falco magyar bajnoki címvédőhöz méltó módon, hibátlan teljesítménnyel vezeti a tabellát, 11 mérkőzést nyertek már meg a sárga-feketék. A házigazda kecskemétiek 10 meccset játszottak eddig, ebből 7 alkalommal győztesen hagyták el a pályát, 3 ízben szenvedtek vereséget. Igazi rangadó várható tehát, hiszen a 3. helyezett fogadja a listavezetőt.

A magyar bajnok vezetőedzője a klub közösségi oldalának nyilatkozva mondta el várakozásait.

Azt gondolom, jó lesz újra pályára lépni, már nagyon várjuk az esti összecsapást. A jó erőkből álló házigazdáink főleg a pick’n’roll játékban veszélyesek. Ne felejtsük el, hogy a képzeletbeli dobogós csapat otthonába látogatunk úgy, hogy egy hónapja nem játszottunk tétmérkőzést. Ugyanakkor jól kihasználtuk a válogatott szünet utáni időt, igyekeztünk fejleszti saját játékunkat. Kemény, fizikális találkozóra számítok, ahol szurkolóinkra is nagy szükség lehet – fogalmazott Milos Konakov.

A KTE-Duna Aszfalt csapatának tájékoztatása alapján a felnőtt belépőjegy 1.500 Ft, a diák és nyugdíjas 1.000 Ft-ba kerül. A pénztár 16.30-kor nyit. A létesítményben maszk használata kötelező mindenki számára!

A Kecskemét – Falco meccsen 18 órakor, az M4 Sport kamerái előtt dobják fel a labdát. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!