Szerdán a szezon elejéről elhalasztott találkozóját pótolta az Egis Körmend az élvonalbeli bajnokságban. A Szeged ellen kiváló játékkal rukkolt ki Antonis Constantinides együttese, amelynek meg is lett az eredménye. Bár az első negyedben még visszafogott játékkal rukkoltak ki a vasi kosarasok, végig magabiztos védekezésükkel felőrölték ellenfelüket és újra győztek.

A mutatott formára építve, folytatná sikeres szereplését a Rába-parti alakulat, amely a hétvégén újabb találkozón bizonyíthat. Ráadásul ismét hazai környezetben bizonyíthatnak Ferencz Csabáék. Ugyanakkor nem ígérkezik könnyű derbinek a Kecskemét elleni összecsapás, amely jelenleg a tabella harmedik helyéről várhatja a fordulót. Bizakodásra ugyanakkor van oka a vasi együttesnek.

A szerdai sikerével ugyanis a Körmend fellépett a hatodik helyre és a renkdívül sűrű mezőnynek köszönhetően a KTE felett aratott győzelemmel már a dobogó mögé zárkózhatna fel. Ehhez viszont a Szedeák ellen mutatott kiváló védekezésre és hatékony támadójátékra lesz szükség a szombat esti összecsapáson.

Egis Körmend – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
2021. december 18. – 18:00
Körmend, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!