Rendkívül rövid ideje volt a Haladás VSE futsalosai számára, hogy rápihenjenek a 2022-es esztendőre. December közepén még bajnoki találkozót játszottak a vasi zöld-fehérek, akik január 10-én már ismét pályára lépnek. Egy nagyon rövid felkészülés után becsatlakozik a szombathelyi klub a Magyar Kupa küzdelmeibe, ahol a második fordulót rendezik.

A Hali számára ismeretlen ellenfelet sorsoltak a Magyar Labdarúgó Szövetség székházába, ahol a Fortuna a MEAFC-Miskolc gárdáját sodorta Juan Ramon Calvo Rodriguez együttese útjába. Az ellenfelet jogosan lehet a “fekete ló” jelzővel illetni, hiszen a csapatról nem sok információval rendezkeztek a szombathelyiek. Az eredményeik is meglehetősen kettősek.

Bár az NB II-ben a keleti csoportban szerepelnek a borsodi futsalosok, akik a 12 csapatos bajnokságban a 10. helyen állnak. 13 lejátszott találkozójuk során 8 pontot szereztek, míg a Magyar Kupa első körében a Kincsem Futsal együttesét 5-2-re múlták felül a tápiószentmártoni sportcsarnokban megrendezett összecsapáson. Az esélyek és az eredmények ismeretében kötelező Haladás győzelmet várnak a szurkolók.

MEAFC-Miskolc – Haladás VSE
2022.január 10. – 20:30
Miskolc, Egyetemi Körcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!