A hétvégén bővelkedik Vas megye sportcsemegékben, de talán a legjobban a darts sportág szerelmesei örülhetnek, hiszen két helyszínen is szállnak majd a nyilak. A körmendi regionális darts liga-fordulót követően szombat délután már a Haladás Sportkomplexumban adnak egymásnak randevút a szakág jeles képviselői. Itt rendezik ugyanis a Goldfisch Opent.

A Szombathelyi Darts Club Sportegyesület saját szervezésű rendezvényének sikerét jól mutatja, hogy hosszú évek óta több fordulót biztosítva nyújt lehetőséget a versengésre. A nyílt bajnokság egyben lehetőséget nyújt mindazoknak, akik eddig csak szemezgettek a sportággal, de szeretnék próbára tenni tudásukat – s mindezt nem csak az értékes nyereményekért.

Az SZDCSE ugyanis több játékosa kezdte pályafutását a Goldfisch Openen, amit azóta már több részsiker követett a klub színeit képviselve. A nyílt versengés összesített ranglista élén Kámán Lehel áll, akit a szintén klubtársak – Dobos Dávid, Budavári Zsombor és Pálos Tamás – követnek. A rendezvény szombat délután 16 órakor kezdődik a sportkomplexum sajtótermében.

A versenyek helyszíne:

HALADÁS SPORTKOMPLEXUM
9700 Szombathely, Rohonci út 3.

A verseny nevezési díjai:
2500 Ft/fő 18 éven felüliek számára
1500 Ft/fő 18 éven aluliak számára
+500 Ft egyszeri regisztrációs díj a játékos első fordulóján
Regisztrálni a helyszínen van lehetőség. A regisztráció a verseny kezdete előtt egy órával kezdődik, és 45 percig tart.
Maximális nevezési létszám: 48 fő. Előnevezésre nincs szükség.

A verseny díjazása:
Fordulónként a nevezési díjak 70 %-a kerül visszaosztásra a legjobb 4 helyezettnek + oklevél.
2020. június 20-tól visszavonásig, a Goldfisch horgászbolt jóvoltából a Goldfisch Darts Open versenyeken a legnagyobb, 130 vagy afeletti kiszállót dobó játékos nettó 10000 Ft különdíjban részesül. Amennyiben a legmagasabb kiszálló 170 a versenyen, akkor az azt megdobó játékosnak nettó 17000 Ft a nyereménye. Ha nem születik 130 vagy nagyobb kiszálló egy fordulón, az összeg halmozódik.
Az év végi összesített ranglista legjobb 3 helyezettét is díjazzuk az alábbiak szerint:
Nettó 70.000 Ft az összesített ranglista első helyezettjének
Nettó 50.000 Ft az összesített ranglista második helyezettjének
Nettó 30.000 Ft az összesített ranglista harmadik helyezettjének

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!