A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 17. fordulója is tartogatott meglepetést számunkra, mégpedig a 16. körhöz hasonlóan ezúttal is a Király SE szolgáltatta azt.

Jegyzőkönyvek, tabella

A hétvége során csupán két együttes tudott hazai pályán győzedelmeskedni, míg a többi találkozón a vendég csapatok örülhettek, kivéve a Körmend – Rábapaty derbin, ahol megosztoztak a bajnoki pontokon.

Múltheti, hazai pályán elszenvedett vereségét követően ezúttal a forduló előtt még sereghajtó Egyházasrádóc otthonában is alulmaradt a Répcelaki SE gárdája.

Hiába a remek felkészülési időszak, a tavaszi bajnoki menetelést egyelőre gyengén kezdte meg a Király SE csapata, akik a múltheti idegenben elért döntetlenjük után ezúttal vereséget szenvedtek hazai környezetben a Táplán ellen.

Szintén gyengén kezdődött a szezon a lukácsháziak számára is, akik a Büktől elszenvedett vereségük után ezúttal a listavezető Celldömölkhöz utaztak, a hazai győzelem pedig teljesen megérdemelt volt, és egy pillanatig sem forgott veszélyben.

Nem parádézott a maradék két éllovas sem, ám a Vép és a Sárvár is betudta gyűjteni a nagyon fontos 3 pontot a hétvége során, előbbi a Szentgotthárd, utóbbi a Bük otthonában.

Fontos lépést tett a veszélyzónából való menekülés felé a Jánosháza együttese, akik a közvetlen rivális Kőszeg otthonában tudtak győzedelmeskedni.

A forduló legtöbb gólját a Vasvár VSE és a Haladás VSE – Zanat derbije hozta, ám a 6 gólon nem egyenlően osztoztak meg a felek, így a szombathelyiek második tavaszi meccsüket is behúzták.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!