Február közepe óta nem lépett pályára tétmérkőzésen az Egis Körmend együttese. Az NB I-ben érdekelt vasi piros-feketék azonban nem pihentek, keményen készültek a március 12-én esedékes folytatásra. Félszemmel pedig már a közelgő Magyar Kupa nyolcas döntőre is igyekeztek ráhangolódni. Nem lesz könnyű dolga Antonis Constantinides együttesének a hétvégén.

Mint ismert a legutóbbi játéknapon Szolnokon lépett pályára a körmendi csapat, helyenként jó játékkal sikerült meglepni a házigazdát. A végén azonban a Tisza-parti kosarasok örülhettek. Hasonlóan nehéz derbinek ígérkezik a Körmend következő fellépése is, hiszen közvetlen riválisa érkezik vasi városba. A hűség városának csapata ráadásul egy rendkívül eredményes időszakot zárt az elmúlt hónapokban.

Tizhárom mérkőzést nyert zsinórban a Sopron, amellyel egészen a dobogóig menetelt. A legutóbbi fordulóban Kecskeméten szakadt meg a sorozat, amely november közepén kezdődött. A kiváló játékosokból álló rivális ellen csak végig koncentrálva lehet esélye a Körmendnek a győzelem megszerzésére. Ferencz Csabáék pedig mindent megtesznek majd a sikerért és a harmadik hely megszerzéséért.

Egis Körmend – Sopron KC
2022. március 12. – 17:00
Körmend, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!