A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is zajlottak az események a hétvége során, mindkét régióban potyogtak a gólok, a déli csoportban pedig rangadót is rendeztek.

Jegyzőkönyvek, tabella

Gólzáporos meccset nyert meg a listavezető Csákánydoroszló a Gyöngyöshermán ellen, de a játéknap legjobban várt mérkőzését ezúttal nem az éllovas szolgáltatta. Összecsapott egymással a tabella második helyén álló Szarvaskend, valamint a közvetlenül mögöttünk tanyázó Nádasd az utóbbi otthonában, ám ezúttal a vendég csapat elképzelései érvényesültek. Nem hozott gólt a Rum Felsőcsatári látogatása, Tanakajdon azonban 6 pontos meccset rendeztek, ám itt sem a vendéglátó örülhetett, az Őriszentpéter győzött, és előzött!

Jegyzőkönyvek, tabella

Vendég sikerekkel tarkított 19. játéknapot rendeztek az északi csoportban. A Söpte igyekezett nyomást helyezni a hétvégén szabadnapját töltő listavezetőre, míg a Kemenesalja, a Bozsok és a Szeleste is idegenben gyűjtötte be a 3 bajnoki pontot. A déli régióhoz hasonlóan itt is csupán egy találkozón nem született döntés, hiába szerezte meg a vezetést a Sé otthonában a Gérce, végül nem sikerült kihúzniuk a találkozó végéig egy gólos előnnyel.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!