A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában elkészítették a Férfi Futsal Magyar Kupa 4. fordulójának párosítását. Mint ismert a Haladás VSE az előző körben – a Hungarysport által közvetített összecsapáson – kiváló játékkal győzte le és búcsúztatta megyei riválisát. A Sárváron elért 9-1-es siker azt jelentette, hogy Juanra Calvo tanítványai már a legjobb nyolc közé léptek.

Az elkészített sorsolásból kiderült az is, hogy lesz idén is másodosztályú együttes a Final Fourban, hiszen a Rubeola és az UTE gárdájával csap majd össze. Meglepetésként pedig nem lesz ott a négy között a Berettyóújfali és a Nyírgyulaj sem, akik szintén búcsúzni kényszerültek a 3. fordulóban. A Haladás gárdája az Aramis együttesével fog farkasszemet nézni.

A budaörsi együttessel hosszú évek óta nagy csatákat vívtak a szombathelyi futsalosok, így minden bizonnyal folytatódni fog ez a hagyomány. A továbbjutás két találkozón dől el, amit a győzelmek vagy szerzett pontok száma határoz meg. Döntetlenek esetén a gólkülönbség és az idegenben szerzett több gól játszik még kulcsszerepet. Utóbbival kellemetlen emlékei lehetnek a Hali játékosoknak.

Tavaly ugyanis a Nyírgyulaj úgy jutott tovább, hogy 2-2-es döntetlen után a vasi megyeszékhelyen elért 3-3-mal lépett a négy közé. A kiírt időpontokkal ellentétben a szombathelyi együttes már március utolsó napján pályára lép hazai környezetben és mindenképpen szeretnének minél nagyobb győzelmet aratni. A visszavágóra pedig áprilisban kerül sor a budaörsi sportcsarnokban.

A 2021/2022-es Férfi Futsal Magyar Kupa 4. fordulójának párosításai:

  • Haladás VSE – Aramis SE
  • Veszprém Futsal – SG Kecskemét Futsal
  • Rubeola FC – UTE
  • Újpest RFC-220Volt – DEAC

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!