Gőzerővel készülnek a közelgő korosztályos versenyekre a magyar utánpótlás válogatott hölgy birkozói. Ligeti Richárd, a Haladás VSE edzője még az év elején kapott felkérést a szövetségtől, hogy csatlakozzon a nemzeti csapat szakmai stábjához. Az átszervezések után júniustól már vezetőedzőként dolgozik az U17-es korosztály sikeréért és az eredmények sem maradtak el.

A nyár elején a bukaresti Európa-bajnokságon egy arany-, egy ezüst- és két bronzérmet szereztek. A munka azonban nem ért véget, hiszen hamarosan az olaszországi világbajnokságon lépnek szőnyegre a hölgyek a magyar delegáció tagjaként. Ráadásul az U15-ös korosztály legjobbjai Horvátországban rendezendő kontinensviadalon vesznek majd részt.

Nem véletlen, hogy július derekán a munkától volt hangos a Haladás Sportkomplexum birkózó terme. A kiváló hangulatban zajló edzésen a szombathelyi egyesület kötelékébe tartozó fiatalok is becsatlakoztak, akik erőt és motivációt meríthetnek az idősebb valamint nemzetközi eredményekkel rendelkező sporttársakból.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!