Meglehetősen zsúfolt volt az elmúlt időszaka a Haladás VSE élvonalbeli futsal együttesnek, amely augusztus közepén megkezdte a pontvadászatot az NB I-ben. Ugyanakkor nem volt teljes a siker, hiszen a Kecskemét és a Veszprém ellen sem jött ki a lépés Juanra Calvo tanítványainak. Előbbivel 4-4-es döntetlent ért el a Hali, a szomszédvári rangadón 7-3-as vereséget szenvedett.

Ezt követően pedig jó pár kulcsjátékos a magyar válogatott összetartásán vett részt, majd pedig kétszer Kuvait nemzeti csapatával csaptak össze Budaörsön. Ráadásul Dróth Zoltán kisebb sérülést is szenvedett, így szereplése kérdéses lesz az újonc elleni találkozón. A 2022/2023-as NB I-es bajnokság 3. fordulójában a Magyar Futsal Akadémia együttese lesz a Haladás vendége.

A frissen feljutó alakulat számára sem kezdődött fényesen az idény, hiszen az eddig lejátszott két találkozóját elveszítette. A Nyíregyháza és a Berettyóújfalu után a címvédő otthonában sem ők számítanak a favoritnak. Ráadásul csak három gólt szereztek, miközben tizenegyet kaptak. A meglepetés erejében viszont bízhatnak, így a Haladás együttesének végig koncentrált játékra lesz szüksége a győzelem megszerzéséhez.

Haladás VSE – Magyar Futsal Akadémia
2022.szeptember 2. – 18:30 (YouTube)
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!