A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a 8. játéknapot rendezték meg a hétvégén, ahol bizony sok találkozó eléggé egyoldalúra sikeredett, 7 csapat is úgy győzött, hogy gólt sem kapott.

Jegyzőkönyvek, tabella

A hét közepén a Jánosháza elleni elmaradt meccsén gyűjtötte be a 3 pontot a Király SE, a hétvégén pedig a Rábapatyot múlták felül fölényesen, hibátlan teljesítményüknek köszönhetően pedig át is vették a vezetést a tabellán.

Késői gólokból is esett jó pár a 8. fordulóban: a Haladás-Zanat csak a hajrában tudta feltörni a masszívan védekező Répcelak gárdáját, ráadásul emberhátrányban arattak győzelmet a szombathelyiek.

A Bük is egészen jól tartotta magát a Csepreg ellen, ám a második játékrészben kihasználta az adódó lehetőségeit, ezzel pedig megszerezte szezonbeli második győzelmét a Csepreg.

Már az első percben vezetést szerzett a Celldömölk a Körmend otthonában, majd több lehetőséget is kidolgoztak a vendégek, ám nem sikerült megszerezniük a következő találatot. A második félidőben inkább a mezőnyben gyűrték egymást a felek, a nehéz talajú pálya rányomta a bélyegét a játékra, több gól pedig már nem esett.

Táplánban szakadt meg a címvédő sárváriak győzelmi sorozata, a hazaiak minden rutinjukat kihasználva tartották otthon a 3 pontot.

Múltheti vereségét követően Szarvaskenden igyekezett javítani a dobogóra igyekvő Vép gárdája, akik minden nehézség nélkül el is hozták a 3 pontot vendéglátójuktól.

Hatalmasat küzdött egymással a Szentgotthárd és a Vasvár együttese, a mérleg azonban a hazaiak javára billent egy 88. percben szerzett találatnak köszönhetően.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!