Szoros menetrend jutott a Haladás VSE élvonalbeli futsal együttes részéül, amely három-négy naponta kényszerül játszani NB I-es mérkőzéseit. Néhány nap leforgása alatt negyedik kiemelt találkozójára készül Juanra Calvo alakulata. Sorrendben ötödik győzelmét arathatják a szombathelyi futsalosok Nyíregyházán, ugyanakkor nem ígérkezik könnyűnek az idegenbeli fellépés.

Bár a Rubeola, a Kecskemét, a Veszprém és a Magyar Futsal Akadémia ellen is kinyitotta a gólcsapot a vasi zöld-fehér együttes, nem mehet biztosra a nyírségben. Már csak azért sem, mert a Nyíregyháza néhány vereséget követően magára talált és komoly skalpot gyűjtött be. A Magyar Futsal Akadémiát követően idegenben győzte le a Berettyóújfalu csapatát, amely tiszteletet követel.

Már csak azért is, mert a korábbi bajnok lesz hétfőn a soron következő ellenfele Dróth Zoltánéknak. Így kiváló ráhangolódást is jelent a soron következő rangadóra. Az elmúlt hetekben nyújtott meggyőző játék és győzelmi széria mellett erőt meríthetnek a szombathelyi játékosok az őszi felvonásból. Szeptember 26-án a Haladás Sportkomplexumban 8-1-re nyert a vasi csapat. Hasonló sikerrel alighanem ezúttal is kibékülnének a játékosok.

Á Stúdió Futsal Nyíregyháza – Haladás VSE
2022.december 8. – 19:00
Nyíregyháza, Continental Aréna

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!