A Falco szerda esti BL-ellenfele eddig mindhárom egymás elleni meccset megnyerte a Perl Zoltánékkal szemben. A francia csapat az eddigi 5 forduló során 4 meccset megnyert, 1 alkalommal pedig vesztesen hagyta el a parkettet. Sikereik során 3 alkalommal is 5 pontnál kisebb különbséggel diadalmaskodtak. Legjobbjuk, Deandre Lansdowne az eddigi 3 Falco-Strasbourg csata során közel 20 pontot átlagolt.

A szombathelyiek célja nem lehet más, mint jó szájízzel, vagyis győzelemmel befejezni az idei BL-szereplést. Biztosak lehetünk benne, hogy saját közönsége előtt mindent meg is tesz majd ezért a szombathelyi gárda.

Az összecsapás előtt Milos Konakov a sárga-feketék közösségi oldalán fogalmazta meg várakozásait. A szakember optimista, Ő és csapata is felkészülten várja a párharcot.

– Utolsó BL-meccsünk előtt már eldőlt, hogy a Strasbourg megnyerte a csoportot, mi pedig a 4.helyen végeztünk. Ennek ellenére motiváltak vagyunk, mert szeretnénk győzelemmel zárni idei BL-szereplésünket – nyilatkozta a Falco mestere.

A Falco – Strasbourg meccsen 18 órakor dobják fel a labdát. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!