A 2022-es évet a nyolcadik helyen zárta az Egis Körmend, amelyre a hétvégén újabb nehéz mérkőzés vár. A rendkívül hullámzó játékra képes vasi alakulat a szezon közben edzőcserén esett át, ugyanakkor az eredményesség terén nem volt határozott változás. A sérüléshullám sem kerülte el a Kocsis Tamás irányításával készülő piros-fekete együttest. A csendet január elsején egy bejelentés törte meg.

A klub vezetősége szerette volna megtartani a több poszton bevethető Brandon Parrish-t, azonban a kosaras mindenképpen szeretett volna hazautazni. A visszatérés pontos dátumában azonban nem tudtak dűlőre jutni a felek, így a váltás tűnt a körmendi klub számára kézenfekvő lehetőségnek. Justin Edwards személyében pedig meg is van az új játékos, aki korábban már pattogtatott a Rába-parti városban.

Erről a csapat hivatalos oldala tett bejelentést:

Érdekesség, hogy a szurkolók felé egy újítással is nyitott a vezetőség. A klub hivatalos közösségi oldalán lehetőség van kérdést, kérdéseket feltenni a vezetőedzőnek, Kocsis Tamásnak, aki legjobb tudása szerint válaszolja meg azokat. Az üzenetek beküldésére egészen január 3-ig lesz lehetősége az érdeklődőknek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!