Udvardy Panna oldalán a svájci Viktorija Golubiccsal bejutott a döntőbe párosban a 259 ezer dollár (104 millió forint) összdíjazású keménypályás hobarti tenisztornán. Udvardyék pénteken a norvég Ulrikke Eikeri és az amerikai Catherine Harrison kettősével csaptak össze, és az első játszma megnyerése, majd a második elvesztése után döntő rövidítésben bizonyultak jobbnak. A meccs 1 óra 18 percig tartott. A magyar játékos egyesben is indult a tornán, de a selejtezőből nem sikerült főtáblára jutnia. A párosverseny döntőjében az első helyen kiemelt Kirsten Flipkens, Laura Siegemund belga, német kettős lesz Udvardyék ellenfele.

Eredmény:
páros, elődöntő:
Udvardy Panna, Viktorija Golubic (magyar, svájci)-Ulrikke Eikeri, Catherine Harrison (norvég, amerikai) 6:4, 1:6, 10-2 – döntő rövidítés

Aztán magyar idő szerint ma délelőtt Udvardy Panna és a svájci Viktorija Golubic kettőse kikapott a döntőben. A szombati fináléban az első helyen kiemelt Kirsten Flipkens, Laura Siegemund belga, német duó volt Udvardyék ellenfele, és az esélyesebb rivális két szettben, 1 óra 32 perc alatt nyert.

Egyesben – pályafutása második trófeáját begyűjtve – a világranglistán 84. amerikai Lauren Davis diadalmaskodott.
Eredmények: páros, döntő:
Kirsten Flipkens, Laura Siegemund (belga, német, 1.)-Udvardy Panna, Viktorija Golubic (magyar, svájci) 6:4, 7:5

egyes, döntő:
Davis (amerikai)-Cocciaretto (olasz) 7:6 (7-0), 6:2

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!