Rendkívül sokat ért a Haladás VSE élvonalbeli futsal csapatának a legutóbbi fordulóban elért győzelme. Mint ismert a DEAC otthonában taroltak a szombathelyiek és 6-2-es sikerével megőrizte listavezető helyét. Ráadásul a Veszprém csak döntetlent ért el, így már csak matematikai esélye van, hogy megelőzze vasi riválisát a 22. forduló során. Ez azonban a lehetetlennek felérő feladat lenne.

Elvégre hiába három pont a vasi klub előnye, gólaránya, rúgott és kapott gólok tekintetében is sokkal jobban áll, mint veszprémi ellenfele. Ezt megkoronázandóan pedig az alapszakasz zárásaként a kiesőhelyen álló Rubeola FC-t fogadja a Haladás Sportkomplexumban. Szinte minden tekintetben egyértelműen a szombathelyiek lesznek a hétfő esti összecsapásnak az esélyesei.

Az őszi, Dunakeszin megrendezett első találkozón is a Haladás akarata érvényesült. Minden csapatrészben jobbak voltak Dróth Zoltánék, akik 8-0-ás győzelemmel abszolválták akkor a feladatot. Hétfő este pedig hazai könyezetben, a vasi szurkolók támogatásával biztosíthatják be első helyüket, hogy pont és pályaelőnnyel kezdhesse a rájátszást az NB I-es címvédő.

Haladás VSE – Rubeola FC
2023. február 13. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!