Hetek óta pazar formában pattogtatott Durázi Krisztofer. A tehetséges kosaras az Egis Körmend meghatározó játékosa több sikerben vállalt főszerepet. Ez már csak azért is elismerésre méltó volt, hiszen az idei szezon során többször komolyabb sérülés hátráltatta. Felépülése után viszont a triplavonal mögül és a palánk alatt is hatékony főszereplője volt a Rába-partiaknak.

Tartotta is sokáig a kérdés magát, hogy mi lesz a sorsa a játékosnak, akire már Ivkovics Sztojan felfigyelt. Az utóbbi napokban viszont a körmendi szurkolók a fórumon megrebesgették a hírt, miszerint Durázi továbbra is Körmenden folytatja pályafutását. A klub vezetése a hétvégén jelezte, hogy sikerült megállapodni egymással a feleknek.

Ennek eredményeként Durázi Krisztofer két szezonon keresztül még biztosan a vasi piros-feketék mezében szórhatja a pontokat. A kosaras a pályafutását még a vasi vármegyeszékhelyen kezdte, itt mutatkozott be a felnőttek között is. Majd egy rövid zalaegerszegi kitérőt követően igazolt Körmendre. A történetet pedig ismerjük, hiszen ebben az idényben valóban kiváló teljesítménnyel rukkolt ki – a szurkolók legnagyobb örömére.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!