A válogatott világbajnoki pótselejtező-mérkőzései miatt két hetes szünet után folytatódik az élvonalbeli futsal bajnoki pontvadászata. A címvédő Haladás VSE ráadásul ott lesz a Magyar Kupa négyes döntőjében is, így az elkövetkezendő hetek során meglehetősen sok mérkőzésen kell helyt állniuk. Kezdésként a rájátszás második körének nyitófordulóján bizonyíthat a vasi klub.

Mint ismert hosszan tartó veretlensége szakadt meg a Haladásnak a DEAC elleni playoff találkozón, azonban a többi derbit magabiztosan nyerték Juanra Calvo tanítványai. Így féltávnál négy pontos előnnyel vezetik a tabellát közvetlen riválisokhoz képest. Szombat este, a Veszprém Futsal otthonában újabb megoldandó feladat következik. A kék-fehérek szeretnének visszavágni az elszenvedett vereségért.

Míg a szombathelyi futsalosokat is hajtja a revans, hiszen az alapszakasz során sikerült megtréfálnia a címvédőt az ország egyik legjobb keretével rendelkező Veszprémnek. A 150-szeres válogatottságát ünneplő Dróth Zoltán a találkozót megelőzően elmondta, hogy szeretnék megőrizni előnyüket a tabellán és a szurkolókat is megörvendeztetnék egy idegenbeli sikerrel.

Veszprém Futsal – Haladás VSE
2023. április 22. – 19:00
Veszprém, Március 15. Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!