Ami a férfi kosarasok számára az NBA, az a hölgyeknél a WNBA-t jelenti. Egy olyan bajnokságot, ahol valóban a világ legjobbjai kapnak csak lehetőséget. A férfiak mezőnyében erről leginkább Dávid Kornél tudna mesélni, a hölgyeknél sem sokkal többen kaptak bizonyításra lehetőséget. Ugyanakkor Juhász Dorkának köszönhetően ismét érdemes lesz fókuszálni a WNBA mérkőzéseire is.

Mint ismert a magyar center az egyetemet követően jelentkezett a draftra, ahol a Minnesota Lynx csapott le rá. Az előszezonban nyújtott teljesítményével pedig meggyőzte a klub szakmai stábját, hogy helye van a legjobbak között. A szűkített keret hirdetésénél az Ő neve is ott volt a listán, akik az idényben a Lynx csapatát erősíti. A hétvégén pedig már a tűzkeresztségen is átesett.

A holtszezonban a Chicago Sky kerete is átrendeződött, így nehéz volt megjósolni, hogy melyik együttes akarata érvényesül. A szeles városban megrendezett derbin Juhász csereként lépett pályára, a parketten közel 15 percet töltött, ezalatt öt pontot és három lepattanót szerzett. A Chicago végül érvényesítette erőfölényét és három negyedet bezsebelve, 77-66-ra nyerte meg a találkozót.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!