A versenyszezon gőzerővel zajlik, amelyekről rendre érmekkel térnek haza a Kötékugró Klub Szombathely kis sportolóik. Füle Magdolna és Bánhegyi Attila tanítványai idén már több nemzetközi erőpróbán bizonyítottak, míg a legkisebbek a Szasza Emléktornán bontogatták szárnyaikat. A hosszútávú siker záloga azonban az utánptólás biztosítása, amely kiemelten fontos az egyesület életében is.

Ennek megfelelően a különböző verenyek mellett rendszeresen találkozhatnak az érdeklődők a kötélugrók bemutatóival. Rövid, színes és szemet gyönyörködtető műsorokkal minden korosztályt képesek azonnal megnyerni. Az elmúlt napok hasonlóan eseménydúsra sikeredett a klub növendékei számára, akik felnőtteket és gyerekeket is elvarázsoltak.

Egy rögtönzött bemutatót tartottak a kis kötélugrók a Mocorgó óvodában. A nevelők mellett a kis ovisok tetszését is elnyerték, így biztosan akad olyan bátor jelentkező, aki hamarosan a klub színeiben már versenyzőként bizonyíthat. Az idősebbeket is megcélozták a kötélugrók, akik a Schaffler Savaria program kínálatát színesítették produkciójukkal.

A hétvége azonban itt még nem ért véget számukra. Gyereknap alkalmából mi sem lehetne stílusosabb, mint a szombathelyi egyesületének kötelékébe tartozó négy versenyző világot lásson?! A németországi Kaufebeurenbe utazott Csurgai Luca, Iváncsics Anna, Nagy Lotti és Zelenyánszky Luca, akik tiszteletüket tették egy edzőtáborban.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!