A legutóbbi idény során az Egis Körmend huszáros hajrával nemcsak a rájátszásba ért oda, hanem őrületes meneteléssel a bronzérmet is megszerezték. Az edző-, és több légióscserén átesett vasi piros-feketék számára így mindeképpen eredményesnek számított az idény. A nyári időszak sem a pihenésről szól legfőképp a csapatnál, hiszen már az új szezon van a fókuszban a vezetőség előtt.

Az már korábban biztossá vált, hogy sikerült megtartani három tehetséges és a felnőttek között már bizonyított játékost: Durázi Krisztofert, Doktor Pétert valamint Kiss Mátyást. Rajta kívül pedig sikerült még egy évre marasztalni a klub legendáját, Ferencz Csabát, aki szépen szeretné lezárni pályafutását. Akadtak távozók is, főként Omenaka miatt fájhat a szurkolók szíve.

Ugyanakkor nagyobb szerepet kaphat Geröly Márton, aki aláírta első profi szerződését. A tehetséges, több poszton is bevethető kosaras még 2020-ben igazolt a Körmend csapatában. Itt tudatos, kiegyenlített fejlődéssel járta végig a szamárlétrát. Nagy szerepe volt az U20-as együttes bajnoki címének megszerzésében is. A játékossal két évre szóló megállapodást kötött a Rába-parti alakulat vezetősége.

Az elmúlt idényben nagy feladat várt Kocsis Tamás és Németh Levente párosra, akik Antonis Constantinides távozása után kerültek a vezetőedzői valamint másodedzői posztra. Az eredmények őket igazolták, így mindkét szakemberrel további egy évre szóló megállapodást kötött az Egis Körmend. A vezetőedző irányításával pedig gőzerővel dolgozik a stáb a keret kialakításán.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!