Remek szezont követően sem állt meg az élet a Haladás VSE futsal szakosztályában. Az élvonalban bajnoki és Magyar Kupa aranyérmet nyert együttes kerete szép fokozatosan változik. Az már korábban kiderült, hogy távozott a Hali kispadjáról Juanra Calvo, aki 4 teljes idényen keresztül dirigálta a csapatot. Irányításával több Magyar Kupa elsőséget és bajnoki aranyérmet szerzett a vasi klub.

Beszámoltunk arról is, hogy két saját nevelésű fiatal kapott profi szerződést és most újabb hírek nyertek megerősítést. Elsőként Nagy Kevin (képünkön) távozásáról számolt be a Haladás VSE hivatalos oldala. A saját nevelésű támadó 2019-ben debütált az élvonalban, szabályosan berobbant teljesítményével, hiszen még a bajnoki döntőkben is győztes gólokat jegyzett.

A még mindig csak 21 éves támadó a korosztályos válogatottat követően a felnőttek között is magára ölthette a címeres mezt. Klubszinten pedig mindent megnyert, amit lehetett. Bajnoki és Magyar Kupa siekrek mellett az UEFA Futsal Bajnokok Ligájában is szerepelt. A Haladás dresszét 74 mérkőzésen viselte, ezeken összesen 17 gólt szerzett Nagy Kevin.

A szerződése lejártával szabadon igazolhatóvá vált a támadó. Akad más változás is a csapattal kapcsolatban. A klub új vezetőedzője Felipe Conde lesz. A braziil szakember 41 éves és komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Irányításával július 17-én kezdi meg a felkészülést az együttes a következő idényre. Ugyanakkor a keret összetétele is változhat még.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!