A nyári strandszezon egyik üde foltjának számít a Sport és Ifjúsági Iroda égisze alá tartozó Strandsport Játékok versenysorozat, amely a család minden tagjának kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít. A gondos és precíz előkészítést követően pedig mindent hétvégén akad olyan program, amelyen nézőként és résztvevőként is élmény résztvenni.

Magas színvonalú verseny hozott az Egyéni Teqball Városi Bajnokság HB Inter Trans Kupa, amelyet már ötödik alkalommal szervezett meg Varga Jenő. A csúszdaverseny és a vízi játékok után került elő a labda és a teqball asztal a Tófürdőn. A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően ezúttal már az utánpótláskorúak számára is biztosítottak versenyzési lehetőséget.

Az izgalmas mérkőzéseket követően Szaiff Krisztián nyakába került az aranyérem, aki Krancz Bálintot és Gáspár Bencét előzte meg. Ezt követően a felnőtteken volt a sor, hogy eldöntsék a medálok sorsát. Érdekesség, hogy a négy korábbi bajnok közül hárman is elindultak a jubileumi ötödik tornán. Ugyanakkor nem volt könnyű dolga egyiküknek sem, hiszen mindenki győzni érkezett.

A színvonalat jól türközte, hogy Kovács Jenő, Dezamits Dominik, Sántha Szilárd, illetve Boyér Sándor Zalaegerszeg bajnoka és az utánpótlás válogatott Kovács Ádám is asztalhoz álltak. A helyezéseket körmérkőzések során döntötték el a játékosok, így valamennyi összecsapáson hibátlan teljesítményre volt szükség, ha nem szerettek volna lépéshátrányba kerülni a versenyfutás során.

Fantasztikus trükkök, csodás megoldások, hosszú labdamenetek remek adogatások jellemezték a játékot. Gyakran látványos megoldásokkal rukkoltak ki a főszereplők, amelyek elnyerték a nézők tetszését. Végül Kovács Ádám diadalmaskodott, aki valamennyi mérkőzését megnyerte. Mögötte két korábbi bajnok, Sántha Szilárd és Dezemits Dominik osztozott a második valamint a harmadik helyen.

– Kiváló nap, remek teljesítményekkel és megérdemelt győzelemmel. Ezúton is köszönöm a Tófürdőnek a helyszín biztosítását valamint Liszkay Gábornak, aki névadó szponzorként segíti rendezvényünket és ötödik alkalommal támogatta a HB Inter Trans Kft. a Teqball erőpróbánkat. Szombaton 10 órától a páros Teqball bajnokság következik – osztotta meg gondolatait Varga Jenő.

Utánpótlás
Eredmények:
1. Szaiff Krisztián
2. Krancz Bálint
3. Gáspár Bence

Felnőtt:
1. Kovács Ádám
2. Sántha Szilárd
3. Dezamits Dominik

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!