ITT már olvashattátok, hogy a szombathelyi Arenda Teqball Sport Club és a Taksonyi Teqball SE együttműködésének köszönhetően, a frissen megalakult szombathelyi egyesület meghívására a sportág igazi hazai kiválóságai érkeztek eszmecserére és közös edzésre a vasi megyeszékhelyre.

A világ élvonalába tartozó Csereklye Martin tapasztalatairól már olvashattatok, most Kera véleménye következik. A tehetséges játékos eddigi legnagyobb eredményét a European Teqball Tour egyik állomásán érte el, akkor a legjobb 8 között kiejtette a kétszeres VB-ezüstérmes Adrian Duszakot.

A pulai versenyre készülő fiatal győri teqballost is Szombathelyen köszönthette az Arenda Teqball Sport Club csapata, Kera pedig örömmel vett részt a taksonyi és a szombathelyi klub együttműködését szolgáló találkozóján, illetve közös edzésén.

A taksonyiak szombathelyi tartózkodásáról készített sorozatunk következő epizódjaiban megismerkedhetnek majd a két klub játékosainak, vezetőinek benyomásaival, illetve a sportág előtt álló feladatokkal, valamint a következő időszak versenyeinek időpontjaival is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!