Egy hét alatt két tétmérkőzéssel kezdte a 2023/2024-es idényt a Haladás VSE, amely címvédőként futott neki a szezonnak. Bár a PTE-PEAC és a Magyar Futsal Akadémia ellen sem volt sétagalopp a szombathelyiek útja, mindkét találkozón begyűjtötte a három pontot, így továbbra is 100 százalékos mutatóval állnak a vasi zöld-fehérek. Hogy mennyire kiegyenlített erőviszonyok vannak a tabella is jól mutatja.

A Haladás mellett csak a Veszprém mondhatja el magáról, hogy mindkét találkozóját megnyerte. Ugyanakkor a két forduló lejátszását követően a válogatottban öt vasi játékos fordult meg, így a csapatjáték csiszolása sem volt zökkenőmentes az elmúlt napokban. A szombathelyiek soron következő ellenfele – a Mag-Log Maglódi TC – pedig meglepetésre készül a címvédő ellen.

Érdemes lesz komolyan venni a fenyegetést, mert bár az újonc is legyőzte a Magyar Futsal Akadémiát, azonban a DEAC bajszát megtépkedte és 3-3-as döntetlent ért el. Ennek fényében minden tudására szüksége lesz a legutóbbi bajnokság aranyérmesének, hogy a közelgő Bajnokok Ligája csoportkörének minél nagyobb bajnoki előnnyel futhasson neki a vasi alakulat.

Mag-Log Maglódi TC – Haladás VSE
2023. augusztus 28. – 20:00
Monor, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!