Három napon keresztül pattogott a labda a szombathelyi Termálfürdőben. A nyár utolsó hétvégéjén a kicsik és a nagyok is lehetőséget kaptak, hogy strandröplabdázzanak versenykeretek között. Kezdésként az utánpótlás korosztályon volt a sor, akik a Bedőcs György Emlékversenyen bizonyíthattak. A Szombathelyi Sportiskola mintegy száz gyermeke lépett ezen az eseményen pályára.

Hasonlóan népes mezőnyt vártak a szervezők a 22. Kovács Tibor Koko Emléktornára. Bár az eredeti időponthoz képest módosítani kellett a menetrendet, hiszen egyidőben zajlott volna a 3. Termál Kupával. Az időjárás viszont közbeszólt és a hideg időt követően ezúttal rekkenő hőség fogadta a Termálfürdőre kilátogató versenyzőket. A kánikula rá is nyomta a bélyegét a résztvevői létszámra.

A leadott 20 férfi, 12 női és 14 vegyes páros nevezés ígéretesnek indult, azonban valamennyi kategóriában megfeleződött a mezőny. Egyrészt más rendezvényekkel nem akarták ütköztetni a programot a szervezők, másrészt az iskolakezdés miatt a családoknak ez volt az utolsó szabad hétvégéjük. Ellenben a mintegy ötven fős létszám kiváló hangulatot teremtett és a színvonal is remeknek bizonyult.

Kolesánszky Györgyék igyekeztek mindenkinek a kedvében járni. Zenei aláfestés, pálya hűtésére szolgáló locsolás és frissítő is a főszereplők kényelmét szolgálta. A kiváló szombathelyi sportember előtti tisztelgésen látványos labdamenetek színesítették a játéknapokat, így mindenki elégedetten távozott a rendezvényről – az elért eredményektől függetlenül!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!