A nyáron talán a legnagyobb mozgás a győriek játékoskeretében volt, röviden summázva: rengetegen távoztak és még többen érkeztek. A zöld-fehérek szinte csak idegenlégiósokat igazoltak – és igazoltak még a múlt héten is – írta meg a haladas.hu.

A spanyol Antonio Munoz irányította együttes pedig szállítja is a jó eredményeket, eddigi hét meccséből ötöt megnyert, 15 pontjával vezeti a bajnoki tabellát és holtversenyben az ETO szerezte a legtöbb gólt a bajnokságban, 16-ot. A Rába-partiak otthon százszázalékosak, mindhárom hazai meccsüket – BVSC-Zugló 4-0, Kozármisleny 2-1, Tiszakécske 2-0 – megnyerték. A győriek legeredményesebb játékosa a korábban Kisvárdán és Székesfehérváron is futballozó román Claudiu-Vasile Bumba négy találatnál jár. Az elmúlt két esztendőben az ETO Parkban a Haladás volt eredményesebb: a 2022/23-as kiírásban 3-1-re, egy esztendővel korábban 2-0-ra nyertek a vasiak.

A Szombathelyi Haladás feljövő formát mutat a rossz kezdés – 3 vereség után – után 2 döntetlen és 2 idegenbeli siker áll a szombathelyi zöld-fehérek neve mellett, akik így 8 ponttal a 13. helyen várják a nyugat-dunántúli rangadót.

JEGYINFO

A vendégjegy ára 1500 forint, a  diák,- és nyugdijasjegy (65 év felett) pedig 750 forintba kerül. Utóbbiaknál diák, valamint nyugdíjasigazolvány vagy személyi igazolvány bemutatása szükséges.

A pénztárakban készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!