A válogatott felkészülését és összetartását követően hétfőn újabb bajnoki mérkőzésekkel folytatódott az élvonalbeli futsal bajnokság. A Haladás ezúttal a jó erőkből álló Kecskemétet fektette két vállra és aratott 5-0-ás győzelmet. Ezúttal nemcsak a gólarány, hanem a mutatott játék is további bizakodásra adhat okot. Hasonló teljesítményre lesz szüksége a vasi gárdának pénteken is.

A feszített menetrend, bajnoki mérkőzések és a közelgő nemzetközi kupameccsek miatt újabb találkozó vár Felipe Conde tanítványaira. Ráadásul az ország túlsó végében kellene begyűjteni a három pontot. A Nyíregyháza a korábbi esztendők során képes volt megtréfálni a Hali alakulatát és ezúttal is megpróbálja a lehetetlent. Saját közönsége előtt rondítaná a szombathelyiek mérlegét.

Ami a hatodik fordulót követően makulátlan, hiszen valamennyi derbijét megnyerte a címvédő. A pontvadászat során a legtöbb rúgott gól és a legkevesebb kapott gól mutatójával is a vasi gárda rendelkezik. Épp ezért nagyon nehéz feladata lesz a nyírségi csapatnak. Ugyanakkor nem veheti fél vállról az összecsapást a szombathelyi együttes sem.

A Nyíregyháza ugyanis képes a meglepetésre – minden értelemben. Az Aramis elleni vereség, valamint a Veszprém otthonában elért 3-3-as döntetlen is ebbe a kategóriába tartozik. Ennek megfelelően végig koncentrált játékra lesz szüksége a Haladás együttesének, ha mindhárom bajnoki pontot szeretné elhozni a Continental Arénából.

Á-Stúdió Futsal Nyíregyháza – Haladás VSE
2023. szeptember 29. – 18:00
Nyíregyháza, Continental Aréna

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!