Az Arenda Teqball Sport Clubról már több alkalommal olvashattak hasábjainkon, a sportegyesület elnökét is megkérdeztük már, most egy újabb jelentős sporteseményükről kaptunk hírt.

Kovács Jenő elnök (középen) és a szombathelyi klub tagjainak egy csoportja

– A meghívásra a többszörös világbajnok, Blázsovics Ádám azonnal igent mondott, amire a taksonyiak elnöke, Gendur László is áldását adta, ezzel párhuzamosan elindult a szervezőmunka – tájékoztatta honlapunkat Kovács Jenő, az Arenda Teqball Sport Club elnöke.

 

– A szervezés elején megkerestük Horváth Soma alpolgármestert, aki László Győző sportért felelős alpolgármesterrel együtt azonnal a segítségünkre sietett. Azt kértük, hogy a Sugár úti Kiscsarnokot biztosítsa számunkra a város az október 15-i gálára, ezzel is elősegítve, hogy az érkező világklasszisok közreműködésével újonnan alakuló csapatunk a nagyközönségnek is megmutathassa magát – tette hozzá Kovács Jenő elnök.

Azt is megtudtuk, hogy az Arenda Teqball Sport Club időközben felvételt nyert a Magyar Teqball Szövetségbe, aztán a szervezőmunka folytatódott és tető alá hozták az eseményt.

A program szerint, október 15-én 10 órai kezdéssel közös edzést tartanak, erre több klubból érkeznek játékosok.

Aztán 11 órától gála mérkőzésen vesznek részt a világklasszisok, előbb Bányik Csabát és Katz Balázst láthatjuk az asztalnál, majd a négyszeres világbajnok, Blázsovics Ádám és páros társa Csereklye Martin játékát is megcsodálhatjuk.

 

A várhatóan emlékezetes, Szombathely sportéletében mindeddig páratlan sporteseményt több meghívott vendég is megtiszteli jelenlétével. Jelen lesz dr. Nemény András, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, több testnevelő és korábbi, valamint jelenlegi helyi kiváló sportoló is.

A látványos gálameccsek után a szombathelyi teqballosok is megmutatják magukat.

Érdemes lesz kilátogatni, hajrá Arenda!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!