A kilátogató szép számú közönség több világklasszist, így a négyszeres világbajnok Blázsovics Ádámot, Bányik Csabát, Csereklye Martint és Katz Balázst, valamint több hihetetlen labdamenetet is láthatott a Sugár úti Kiscsarnokban.

Az Arenda Teqball Sport Clubról már több alkalommal olvashattak hasábjainkon, a sportegyesület elnökét is megkérdeztük már, most egy újabb jelentős sporteseményükön jártunk.

Az Arenda Teqball Sport Club pár hete felvételt nyert a Magyar Teqball Szövetség tagjai sorába, majd megkezdődött a szervezőmunka.

Ennek elején megkeresték Horváth Soma alpolgármestert, aki dr. László Győző sportért felelős alpolgármesterrel együtt azonnal a Kovács Jenő vezette sportklub segítségére sietett.

Szombathely Megyei Jogú Város cselekedett és a Sugár úti Kiscsarnokot biztosította az október 15-i gálára, ezzel is elősegítve, hogy az érkező világklasszisok közreműködésével újonnan alakuló csapat a nagyközönségnek is megmutathassa magát.

A programra, a bemutatóra közel százan voltak kíváncsiak, eljött dr. Nemény András, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, több testnevelő és korábbi, valamint jelenlegi helyi kiváló sportoló, így Hegedűs Péter, a Haladás legendás kapusa, valamint Jancsó András, a jelenlegi NB II-es csapat kiválósága is.

A szombathelyi és taksonyi teqballosok közös edzést tartottak, majd gála mérkőzésen vettek részt a világklasszisok, előbb Bányik Csabát és Katz Balázst láthatta az asztalnál, majd a négyszeres világbajnok, Blázsovics Ádám és páros társa Csereklye Martin játékát is megcsodálhatta a szakértő közönség. Közben pedig Kovács Ádám, az Arenda Teqball Spor Club éljátékosa tartott szabálymagyarázatot.

Most pedig jöjjön videós összefoglalónk!

Szombathely sportéletében mindeddig páratlan sportesemény minden bizonnyal sokáig emlékezetes marad a sportbarátok körében.


Hajrá Arenda, hajrá teqball!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!