Sokan féltették a magyar bajnokot, hogy a Bajnokok Ligája-elitkör csoportjai közül talán a legnehezebb ágra került. Bár kétségtelen tény, hogy a Sporting, az Anderlecht és a Loznica is kiváló erőkből állt, a Haladás együttese kiválóan szerepelt. A vasárnap esti mérkőzést követően viszont újabb hosszú út, rövid pihenő, majd kőkemény munka várt Dróth Zoltánékra.

Portugáliából hazatérve ugyanis rövid regeneráció, átmozgatás és újabb utazás várt a szombathelyiekre. Csütörtök este ugyanis már Kecskemétre látogat a Hali, ahol szeretné folytatni eredményes szereplését. Az alapszakasz során csak egyetlen vereséget szenvedtek a vasi futsalosok és ezt a remek mutatót szeretnék megőrizni. A 13 nyert találkozót pedig újabbal toldaná meg a címvédő.

A Kecskemét ellen viszont nem mehet biztosra a Haladás. Egyrészt a nemzetközi kupaszereplés még nyilván ott vannak a fáradt lábakban, amelyet a hosszú út sem tesz könnyebbé. Ráadásul a Kecskemét az idényban nagyon kétarcú csapatként szerepelt az NB I-es pontvadászatban. A körbeveréseknek köszönhetően A második Veszpérm és az ötödik helyen álló ScoreGoal között csak három pont a különbség.

A Kecskemét hazai pályán döntetlent játszott a Berettyóújfaluval, a legutóbbi fordulóban pedig a DEAC gárdáját győzték le. A sikerek mellett viszont ki kell emelni, hogy Szombathelyen 5-0-ra kaptak ki, míg saját közönségük előtt a Veszprém is legyőzte őket. Az utóbbi két tényből meríthet erőt a hétközi fordulóra a Haladás.ú

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE
2023. december 7. (csütörtök) – 18:30
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!