Közeledik a 2023-as esztendő vége, ilyenkor valamennyi sportágban kisebb-nagyobb szünet következik. Teljesen mindegy, hogy tavasz-őszi vagy őszi-tavaszi rendszerben lebonyolított szezonokról legyen szó. Ezúttal is az idény kiértékelése következik, amely jó lehetőséget nyújt a sportolóknak, hogy mérlegre tegyék a teljesítményüket. Ehhez mérten próbálnak készülni a 2024-es évre.

A Visszatérő Erő Sportegyesület számára is hasonló lesz a forgatókönyv, hiszen az év végéhez közeledve egyre kevesebb kiemelt versenyen szerepelhetnek, szerepelhettek. A versenynaptár egyik utolsó kiemelt erőpróbáját bonyolították le a legutóbbi hétvégén, amelynek Kiskunfélegyháza adott otthont. A rendezvényt stílszerűen december eleji ünnephez igazítva, Mikulás kupaként bonyolították le.

Az erőemelő sportág képviselőinek versenyén indult a Visszatérő Erő SE színeit képviselő Kluzin Marián, aki ezúttal egyedül bizonyíthatott csapatából. A férfiak számára kiírt 75 kilogrammosok mezőnyében 71 kilót emelve magyar rekordot állított fel és ezzel magabiztosan lett aranyérmes. Teljesítményével a férfi abszolút kategória legjobbjaként pedig újabb elismerést zsebelhetett be.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!