Ötlet nélkül nehéz változást generálni! Talán ez a gondolat motoszkált a Vasi Tekesportért Alapítvány munkatársainak fejében, amikor tervezni kezdtek. A VAOSZ-pálya a belváros szívében elérhető közelségben van mindenki számára, ezért már csak egy igazán ütős rendezvényre volt szükség. Úgy tűnik, hogy sikerült olyasvalamivel kirukkolni, amely minden korosztályt megfogott.

A karácsonyi időszak során három állomásos tekeversenyt bonyolítanak, bonyolítottak le a VAOSZ-csarnokban. Az ünnepre hangolódás jegyében december 24-ig, majd a második etapot a szilvesztert megelőző napokra időzítették. Az újévet pedig mi mással lehetne kezdeni, mint egy kiemelt 200 gurításos erőpróbával, amely mindenkit komoly feladat elé állított.

Kedden kezdődött és a hétvégéig tartó sorozaton ezúttal is amatőrök valamint igazolt versenyzők ragadnak golyót, hogy minél jobb eredményt érjenek el. A Vasi Tekesportért Alapítvány a sportág népszerűsítése mellett a sportolási lehetőség biztosítása okán hozta tető alá a rendezvényét. A siker elsöprőnek mondható, hiszen telt házzal zajlanak valamennyi pályán a küzdelmek.

A Szombathelyi Újévi Retró Kupára idősek és fiatalok egyaránt jelentkeztek, ráadásul a tanítási szünet miatt rengeteg gyerek is kilátogatott a létesítménybe. Szombat estig csak a játéké a főszerep, viszont a telt ház miatt leginkább a nézők látogatására számíthatnak a szervezők, hiszen játékos aligha férhet tűzközelbe. Az eredményekről természetesen a Hungarysport is beszámol.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!