Három napon keresztül minden a kispályás fociról fog szólni Bükön. 2023. január 5. és 7. között bonyolítják le a hagyományos Tutto Bene Scarpe Országos Teremlabdarúgó Tornát, amely idén jubilál. A szervezők ügyeltek arra, hogy a csapatok a legjobb formában legyenek illetve ne maradjanak a nézők látványosság nélkül az év első hétvégéjén. Ennek megfelelően már pénteken megkezdődnek a küzdelmek.

A 20 csapat felvonulásával megrendezendő tornán közel egy millió forintos összdíjazás kerül szétosztása a legjobbak között. Ráadásul több újítással is készültek. Ennek megfeleleően új csapat és egyéni címek is keresik gazdájukat, ami még inkább inspirálja a főszereplőket a folyamatos jó játékra. A kínálat pedig bőséges lesz, elvégre országos rendezvényről van szó.

A környékbeli Sárvárról, Körmendről és Bükről is érkeznek csapatok, ugyanakkor jönnek együttesek Kaposvárról, Zalaszentgrótról, Szegedről és Győrből is. Az üde színfoltot a tavalyi alakulatok visszatérése jelenti, hiszen címvédőként ott lesz a pályán a Tutto Bene Scarpe-Black Jack FC is. Kihívóként pedig a friss Szilveszter Kupa győztese a Szikra Autókozmetika is bejelentkezett.

A tornáról beszámolót készít a Hungarysport, valamint a Trió Televízió is. Fontos információ, hogy érdemes lesz mindhárom nap időben érkezni a büki sportcsarnokba a véges befogadási lehetőség miatt. A tiketteket egységes áron mindennap 750 forintért válthatják meg a sportbarátok, a 6 évnél fiatalabbak pedig igyenesen tekinthetik meg a mérkőzéseket.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!