A 20 ponttal a 14. helyen tanyázó BVSC-Zugló Urbán Flóriánnal a kispadon kezdte a bajnokságot, a nyitányon éppen a Haladás győzték le 1-0-ra a fővárosiak. Majd elmaradtak az eredmények és Urbánt megbízott edzőként Kincses Ádám váltotta. November 30-án pedig a volt ferencvárosi védőt, Szekeres Tamást nevezték ki vezetőedzőnek.

A BVSC a tavasszal két bajnokit vívott, a nyitányon meglepetésre 1-0-ra legyőzte a Győrt, legutóbb pedig 2-1-re kikapott Soroksáron. A BVSC kerete tele van korábbi rutinos, NB I-es játékosokkal, köztük olyanokkal is, akik a válogatottságig vitték. Poór Patrik, Vinícius, Hidi Patrik, Nikola Mitrovics, Ihrig-Farkas Sebestyén vagy Vernes Richárd mögött egyaránt jónéhány első osztályú mérkőzés van.

A szombathelyiek a Csákvár és a Kozármisleny ellen 1-1 pontot szereztek és jelenleg a 13.helyen szerénykednek 21 ponttal. Ha a Hali el akar indulni felfelé, akkor már nagyon kellene a 3 pont. Kiváló alkalom lenne erre a zuglóiak elleni siker, hiszen így a középmezőnyt is utolérné megcélozhatná a zöld-fehér csapat.

A bajnoki meccset ÉLŐben közvetítjük.

A stadion jegypénztárai 14 órakor nyitnak.

A Haladás Ajándékboltban szerdán 10.00-14.00-ig lehet elővételben jegyet venni, de az üzlet szerdán 17.00-ig tart nyitva.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!