Ismét hallattak magukról azok az erős emberek, akik a Visszatérő Erő színeiben versengtek és szereztek hírnevet hazánknak. A téli szünetet követően így ők is újra számot adtak tudásukról. Ezúttal is nemzetközi hadszíntéren szerepeltek, méghozzá Szlovákiában alapozták meg az esztendőt, ráadásul nem is akármilyen eredményekkel rukkoltak ki, amely biztató lehet a következő időszakra nézve.

Hazánk versenyzői a Mas-wrestling erőpróbán vették részt. A rendezvény egyre népszerűbb, ahol a technika és az erőre is nagy szükség van. A bothúzásra csapatban vették részt, Sztanek Sándor Ádám szokatlan összetételű kvartettben bizonyított. Élete első ilyen jellegű versenyén nem is vallott szégyent. Kiegyensúlyozott teljesítményével az előkelő harmadik helyen fejezte be a küzdelmet.

Társai között is akadt dobogós helyezett. Csordás Cintia négy győztes és egy vesztes meccsel az ezüstérmet érdemelte ki. DelinTamas csapatának tagjaként szerepelt Darázs Sándor, aki a – 125 kilogrammosok mezőnyében – két győztes – mérkőzéssel a negyedik helyen fejezte be az erőpróbát. A +125-ösök között Nagy Attila is sikeres volt, a nyakába ezüstöt akasztottak.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!