A Húsvét a Haladás számára csak egy szusszanásnyi pihenőt jelentett, hiszen a bajnokság mellett a Magyar Kupa küzdelmeiben is érdekeltek. Az előző idény során mindkét kiírást megnyerte a vasi alakulat és ezt az elsőségét szeretné idén megőrizni, megismételni. Bár nincs könnyű helyzetben, hiszen több együttes is pályázik a trónfosztásra, eddig remekül teljesítettek a szombathelyi futsalosok.

A pontvadászat már a felsőházi rájátszás hajrájában van, csak úgy, mint a kupaküzdelmek tekintetében. A negyeddöntők visszavágója arról volt hivatott dönteni, hogy kiderüljön 2024-ben mely négy együttes képviselheti magát a Final Fourban. A Haladás egy nagy lépést már tett felé, hiszen a DEAC elleni párharc első mérkőzésén 3-0-ás győzelmet aratott idegenben.

A hajdúsági alakulat hősiesen küzdött, de nem sikerült bevenniük Alasztics és Homlok által védett vasi kaput. Henrique Diniz klasszisának köszönhetően mesterhármast jegyző brazil légiós vezérelével a visszavágón is a Haladás számít esélyesnek. Biztosra nem lehet fogadni, hiszen szerdán még lehetősége lesz a DEAC-nak próbát tenni, hogy legyőzze a Halit. Nagy kérdés, hogy mire mennek egymással a felek?

Haladás VSE – DEAC
2024. április 3. (szerda) – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!