Megkezdődött a nemzetközi idény az akrobatikus rock and roll képviselői számára. A legutóbbi hétvégén Magyarországra fókuszált mindenki, hiszen BUdapesten rendezték a kiemelt erőfelmérőt. A World Rock and Roll Confederation (WRRC) égisze alatt világkupának valamint Európa-bajnoki megmérettetésnek adott otthont a főváros. Itt gyűlt össze a szakág legjobbjai.

A vasi színeket az hazai országos versenyeken elért kiemelkedő eredmények alapján a celldömölki “Rocky-Dilly” Akrobatikus Rock and Roll Club, Koszogovits Norbert klubvezető-, és a szombathelyi Galaxy Rock and Roll Club Molnár Nóra klubvezető, és Németh Éva edző táncosai képviselhették. A kemény felkészülést követően kimagasló eredményekkel rukkolt ki a vasi különítmény.

A kétnapos rendezvényen ugyanis párosban és formációban több érmes és pontszerző helyet is megcsíptek a táncosok. A produkciók értékét növeli, hogy akadt olyan duó és csapat, amely most először mutatkozott be a nagyközönség előtt. Ráadásul bronzérmet szereztek a gyerekek, amely bíztató a jövőre nézve. Az idény során még több állomáson vesznek részt a fiatalok, az edzők reményei szerint hasonlóan szép eredményekkel.

WORLD CUP Eredmények

CHILDREN PÁROS:
3. hely DRIENYOVSZKI ÁDÁM FARKAS – GERSEI FANNI
Első alkalommal indultak Világversenyen – Ádám, a szombathelyi Nyitra utcai Általános Iskola és Fanni a celldömölki Szent Benedek Katolikus Általános Iskola tanulói.

8. hely BALÁZSI BENCE – ZSIGÓ ZORA

SMALL FORMATION LADIES:
5. hely DUMÁS-TEAM csapata (Büki Boglárka, Kontics Otília, Jahn Emma, Németh Bernadett, Lisz Barbara, Lisz Veronika, Pollreisz Petra)

SMALL FORMATION GIRLS:
9. hely DREAMSTARS csapata (Ács Nóra, Gáspár Viktória, Guttmann Kíra, Guttmann Szófia, Horváth Csenge, Keresztes Dorina, Trencsér Alexandra)

COUPLE DANCE SHOW Kategória:
10. hely CSER BOTOND – JAHN EMMA

JUNIOR PÁROS FORMÁCIÓ:
3. hely BACK TO THE FUTURE budapesti csapata, melynek szombathelyi tagja: NÉMETH HUNOR DÉNES.

A fotókon Drienyovszki Ádám Farkas-Gersei Fanni valamint a Dumás-Team csapata látható.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!