A csakfoci.hu számolt be arról, hogy vasárnap a Kazincbarcika-Budapest Honvéd NB II-es mérkőzés 78. percében, 1-0-s hazai vezetésnél komoly botrány tört ki a vendégszektornál, ahol a kispesti drukkerek összecsaptak a biztonsági emberekkel.

Azt egyelőre pontosan mi váltotta ki az összetűzést – az élő videós közvetítésben látottak alapján egy őr és egy szurkoló is földre került – de mint az a Hungarian Fanatics Facebook-oldalára felkerült felvételből is látszik, a biztonsági személyzet egy idő után menekülőre fogta a dolgot, miután a vendégszurkolók megindultak feléjük.

A játék hosszú percekig állt, a bíró, Szigetvári Márk az öltözőbe vezényelte a csapatokat, miközben a pálya szélére is bejutottak a Honvéd szurkolói. Végül a kedélyek nagy nehezen csillapodtak, a találkozó folytatódott, a Barcika pedig 106 percet követően, Pinte Patrik góljával 1-0-ra legyőzte a Honvédot a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

@danivagyokkkk Kazincbarcika – Honvéd balhé 👀 #foryou #fy #fypage #hun #football #hungary #nb2 #honvéd #kazincbarcika #fight #ultras #buzikispest ♬ eredeti hang – dan1

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!