Szombathelyi Haladás-BFC Siófok 2-0 (2-0). – Hévìz, műfű,50 néző, felkészülési labdarùgò-mérkőzés, vezette: Szilasi

Haladás: Gyurján – Schimmer (Tóth D., 46.), Jagodics (Bokor, 46.), Devecseri, Bosnjak (Balogh F., 60.) – Szekér (Jancsó, 46.), Holdampf – Schuszter (Kiss B., 46.), Rácz F., Németh Milán (Illés, 46.) – Szalay (Tóth-Gábor, 46.). Edző: Mátyus János

A Haladásban Rózsa, Németh Márió, Medgyes, Tóth Milán sérülés, Doktorics betegség miatt hiányzott. Verpecz ugyan a padon ült, de mivel csak csütörtökön érkezett, még nem szállt be.

A Haladás végig irányította a játékot, teljesen megérdemelten nyert, a Siófoknak helyzete sem volt a meccsen. Gòlszerzők: Schuszter (20.), Bosnjak (33.).

A meccs után Mátyus János vezetőedző értékelte az összecsapást.

– Messzemenő következtetést nem szabad levonni a mérkőzésből. Egy új évet kezdett a csapat, új edzővel, ebből a szempontból persze többet jelentett ez a találkozó egy sima edzőmérkőzésnél. Minden apró siker jól jön a mi helyzetünkben, örülök, hogy játékosaim ennek szellemében álltak a meccshez. Jól reagáltak azokra a dolgokra, amiket kértem tőlük, jól végrehajtották őket, de még rengeteg teendőnk van. Játékban akadtak szép dolgok és egy gyönyörű gólt is lőttünk. Taktikailag van mit fejlődnünk, a védekezésben is kell javulnunk, de összességében pozitív benyomásokat szereztem a mérkőzésen – nyilatkozta a haladas.hu-nak Mátyus.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!