A bajnokság 28. fordulójában a ,,több sebből vérző” MTK látogat az ugyancsak több sérültet és eltiltott játékost nélkülöző zöld-fehérek ellen.

Az MTK-ból nem egyszerű felkészülni, hiszen két hadrendet is alkalmaznak, Lucsánszky Tamás érkezésével átálltak a háromvédős rendszerre. A csapat játékát Bognár István és Kanta József személyében két kreatív, technikás futballista szabja meg. Az előzmények tükrében azonban nem tudjuk, kik alkotják az MTK keretét, kik érkeznek Szombathelyre. De nekünk teljesen mindegy, melyik csapat az ellenfelünk, milyen összeállításban lép pályára, rajtunk csak a győzelmek segíthetnek. Egyelőre semmit sem értünk el, továbbra is utolsók vagyunk a tabellán, folyamatosan eredménykényszerben, nyomás alatt állunk, így lesz ez most is. De játékosaim profi futballisták, tudják ezt kezelni. Nincs mese, nyernünk kell – fogalmazott a haladas.hu-nak adott nyilatkozatában Horváth Ferenc vezetőedző.

A szombathelyiek várhatóan a Rózsa – Habovda, Jagodics, Kolcák, Németh Milán – Holdampf – Ivanov, Rui Pedro, Golodiuk, Ofosu – Rabusic tizeneggyel futnak ki a Rohonci úton.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!