A Répce Sportcsarnok megnyitása óta számtalan érdekes, a környéken újdonságnak számító sportot hozott el a kisváros életébe. A Regionális bajnok futsalcsapat, az NB I-es kézilabda mérkőzések után most első ízben rendeznek küzdősport gálát, amelynek a sajtótájékoztatójára mi is meghívást kaptunk.

A sajtótájékoztatót Takács Péter speaker koordinálta, aki elsőként Szabó József polgármester kérte fel arra, hogy beszéljen a rendezvényről pár szóban. A város vezetője elmondta, hogy újdonságnak számít a város életében egy ilyesfajta sportrendezvény, ugyanakkor reméli, hogy érdeklődve fogadja majd a répcelaki közeg. Az esemény szervezőjeként Őze-Guth Szilvia is megszólalt, akit Varsányi Áron, a kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület elnöke követett. Mindketten kiemelték, hogy élvezetes, változatos mérkőzésekre számíthatnak a látogatók minden szakágban. A Répcelaki Sportegyesületet maga a Répce Sportcsarnok vezetője Gallen Ervin képviselte, aki a rendezvény főszervezője, az ő fejéből pattant ki a küzdősport gála rendezésének ötlete, hisz otthonosan mozog ezekben a szakágakban, főként a box területén. Ervin elmondta, hogy a város életében ez valóban egy hatalmas újdonságnak számít, ám reméli, hogy nem utoljára tudnak ilyen kaliberű sportolókat ide csábítani Répcelakra. Az ötdanos karatemester Bogdán Olivér kiemelte, hogy a répcelaki karatésok között bizony akadnak nagy nevek, elég csak a többszörös Európa-bajnok Seregély Gyöngyit említeni, aki szintén megméretteti magát szeptember 19-én a sportcsarnokban.

Jegyek már kaphatóak a sportcsarnokban, valamint Szombathelyen a NutriFit Shopban (Fő tér 17. Uránia udvar), valamint online jegyvásárlási rendszert is szeretnének megvalósítani, ám ez még a jövő zenéje.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!