A Ferencváros ellen – aktuális helyezésektől függetlenül – senki nem mehet biztosra. Mindkét zöld-fehér alakulat vereséget szenvedett a legutóbbi fordulóban, így kötelező feladatként adott volt a javítás lehetősége.

Turzó József tanítványai a listavezető Berettyóújfalu ellen is jól játszott, bár a támadások kihasználását tekintve volt hova fejlődni a szombathelyieknek. Ennek szellemében futott neki a rangadónak a Haladás és már a találkozó elején többször megdolgoztatták a Fradi kapusát. A 7. perc végén azonban Vámosi Marcell tehetetlen volt Leo Mendes kísérleténél. Ezután gyors adok-kapok zajlott a pályán, de maradt a minimális vendég előny. A fordulás után mindent egy lapra feltéve rohamozott a Ferencváros, de a Haladás védelme állt a sarat. A hajrában aztán kétszer is beköszöntek a vendégek – először a csapatkapitány, Horváth Péter révén, majd Leo Mendes duplázta meg góljainak számát. Összességében megérdemelt győzelmet arattak a szombathelyiek. Folytatás pénteken a Bőny otthonában!

 

FTC Futsal-Fischer Klíma – Swietelsky-Haladás VSE
1-4
(1-2)

Haladás: Sásdi, Gyimesi (kapusok) – Öreglaki, Horváth P., Németh E., Mendes, Sipos, Hegyesi, Németh P., Gyurcsányi, Márkus, Hajmási, Melo, Vidák.
Vezetőedző: Turzó József

Gólszerző: Komáromi, illetve Mendes 2., Horváth P., Melo

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!