November 27-30 között a lengyelországi Jaroslaw lesz a helyszíne a küzdősportok nyílt Európa-Kupájának, ami azt jelenti, hogy minden szakszövetség égisze alatt versenyző sportoló elindulhat. És, hogy kik méretik meg magukat a szombathelyi küzdősportosok közül, azt már Győző napján kérdeztük meg a közismert harcostól.
Lassan finisébe ér a felkészülésünk, csapatunkat heten képviseljük majd Lengyelországban. Legnagyobb éremesélyesünk, Horváth Marcell rendkívüli erőt fektetett a felkészülésbe, kiváló kondícióval bír, de sajnos egy hirtelen jött betegsége miatt jelenleg csupán 50%  esély maradt az indulására. Pár nap múlva kiderül, mennyit veszített a kondijából, akkor döntünk majd versenybe száll-e. Feleségem, Hajni is elindul kick-lightban, bár régen volt meccse, és sérülése is hátráltatta, mégis bízunk a sikeres szereplésben. Virág Tamás K1-es meccse esetében is bizakodóak vagyunk. Kolompár Kittit profi bokszra készítjük, építjük fel, de egyelőre még ő is kick-lightban kap majd lehetőséget. Iváncsics Péterben és Császár Klaudiában is komoly potenciál rejlik, reméljük ők is kitesznek magukért. Jómagam is indulok, amennyiben a december 9-re Horvátországba tervezett címmeccsemet sikerül áttenni a lengyelországi helyszínre – foglalta össze várakozásait Horváth Győző.

Érdekesség, hogy Iváncsics Péter a Császár Klaudia még tét nélküli mérkőzéseken ezen a hétvégén Ausztriában, osztrák ellenfelek ellen lépnek szorítóba. Ezek egyfajta tanulómérkőzések lesznek. Mindenkitől azt várom, hogy irányítás alatt tanuljanak meccselni. Most még nem a győzelem, hanem a tanulás lesz a fontosabb. Jobban az Európa Kupa érdekel bennünket, az a lényeg, hogy ott produkáljanak majd maradandót.
A Sukothai Team szombathelyi ,,kívülállóinak” eredményes felkészülése mind az Európa Kupára, mind a hétvégi osztrák gálára a Miell Quality Kft. támogatásával valósul meg.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!