A nemzetközi karate-versenyen négyen képviselik egyesületünket: Kovács Ákos, Somogyi Laura, Somogyi Dávid és Gál Enikő, valamennyien a nyílt kategóriában indulnak. A korábban kettős talpcsonttörést szenvedett Gál Enikő a felnőttek között méreti meg magát, míg Kovács Ákos a 11 évesek, Somogyi Dávid a 13 évesek, Somogyi Laura pedig a 16 évesek között szerepel majd – fogalmazott honlapunknak adott interjújában Gál Róbert.

Gál Róbert és Molnár István

A Leo Karate-do SE elnökétől az elutazás előtti utolsó edzésen, csütörtök este megtudtuk, hogy több dobogós helyezést is várnak maguktól, bár Enikő még lábadozik, még nem biztos, hogy vállalni tudja a szereplést.

Gál Enikő indulása még nem biztos

Érdekesség, hogy a Gál Róbert és Molnár István vezetésével hetente két alkalommal, kedden és csütörtökön a volt szentkirályi általános iskola tornatermében készülő karatékák saját költségen vesznek részt a londoni versenyen.

A csapatot Gál Róbert vezeti és a résztvevő gyerekek szülei is elkísérik a különítményt. A Leo Karate-do SE hétvégi szerepléséről oldalunkon olvashat majd azonnali információkat. A szombathelyi csapat tagjai hétfőn érkeznek haza Londonból.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!