November 8-án este új időszámítás kezdődik Szombathely város sportéletében. Az 1919-ben alapított Haladás szakosztályai birtokba vehetik az elkészült sportkomplexumot, amely a labdarúgók mellett a súlyemelők, futsalosok, kézilabdázók és röplabdázók otthonául is szolgál majd. Ennek megfelelően a sportolók is nagyon várják a nyitóünnepséget. Néhány nap múlva pedig a felkészülések, edzések és mérkőzések otthonául szolgáló sportkomplexumot is belakhatják. Márkus Dalma kézilabdázó és Bokor Laura röplabdázó is nagyon várja már az átadást.

Márkus Dalma bízik, hogy a szurkolók hamar megtöltik majd élettel a sportkomplexumot – Fotó: MD

Márkus Dalma: Nemcsak én, hanem az egész csapatunk nagyon várja már a Haladás Sportkomplexum átadását! Nagyon nehéz helyzetben voltunk, hiszen szombathelyiként tavaly Bükön, jelenleg Répcelakon kellett játszanunk a mérkőzéseinket. Az edzések mellett sokat kellett utaznunk a bajnokik miatt is. Annak viszont nagyon örültünk, hogy a szurkolók elkísértek bennünket és kiváló hangulatot varázsoltak a csarnokba. Remélhetőleg az új szombathelyi csarnokot is megtöltik élettel és ugyanúgy magukénak fogják érezni a termet, mint mi játékosok. Fantasztikus, hogy két pálya van egymás mellett az új sportkomplexumban, így több korosztály, illetve sportág is megfér egymás mellett és lehetőség van párhuzamosan dolgozni is. Én ezért is várom már, hogy beköltözhessünk!

Németh Márió és Király Gábor között a Haladás egyik hostesse Bokor Laura – Fotó: BL

Bokor Laura: Úgy gondolom, a szombathelyi sportéletben egy új fejezet kezdődik, mind a játékosok, mind pedig a szurkolók éltében. Számunkra a sportkomplexum új otthont jelent, ahol napi szinten kiváló körülmények között készülhetün. Izgatottan várom a pillanatot, amikor először hazai közönség előtt a pályára léphetek itt, vagy amikor szurkolóként más szakosztályok sportolóinak szurkolhatok. Szerintem teljesen más hangulatot, újfajta „varázst” fog nyújtani, mint megszokhattunk.
Szerencsésnek is mondhatom magamat, mert augusztustól különleges kapcsolatot köszönhetek a Haladásnak. Megtiszteltetés számomra, hogy Király Gábor és Németh Márió mellett a Haladás Sportkomplexum virtuális hostessének választottak. Ennek köszönhetően én már most egy felejthetetlen élménnyel gazdagodtam.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!