Ma indult el Németországba a többszörös világ- és Európa-bajnok harcos, Horváth Győző által vezetett különítmény, amelynek üdvöskéje Kolompár Kitti, az első szombathelyi profi boxoló lány, aki szombat este az egyik legerősebb, évek óta profiboxot űző ökölvívót, Steffi Schünkét kapja ellenfélül.

 

Kittinek annak idején barátai szóltak, hogy menjen le az edzőterembe, ma pedig már a 48 kg-osok között lép szorítóba.
Nagyon jól érzem magam az edzéseken. Imádom a küzdősportokat, bejönnek nekem a kemény, férfias sportágak. A HVSE színeiben korábban már 4 évig bokszoltam, majd 1 éve már Horváth Győző készít fel a versenyekre. Célom pedig nem kisebb, mint, hogy egyszer világbajnok legyek – nyilatkozott oldalunknak Kolompár Kitti, akinek összecsapása szombat este lesz, és az eredményről nálunk értesülhet elsőként.

A németországi gála után, november 27-30. között Lengyelországban szerepelnek a szombathelyi harcosok. Jaroslaw lesz ugyanis a helyszíne a küzdősportok nyílt Európa-Kupájának, ami azt jelenti, hogy minden szakszövetség égisze alatt versenyző sportoló elindulhat.

A szombathelyi csapat: Horváth Győző (+91 kg kick light), Horváth Győzőné Hajni (+66 kg, kick light), Császár Klaudia (63 kg kick light), Horváth Marcell (-81 kg, kick light), Kolompár Kitti (-50 kg K1, kick light), Virág Tamás (+91 kg K1, kick light).

A Sukothai Team szombathelyi ,,kívülállóinak” eredményes felkészülése mind az Európa Kupára, mind a hétvégi németországi gálára a Miell Quality Kft. támogatásával valósul meg.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!