Az előzetes információk szerint mintegy 9000 néző, tehát telt ház előtt rendezik a Haladás-Ferencváros zöld-fehér rangadót, melyre már csütörtökön az új stadionban készültek Halmosiék.
Az új stadion pályája biliárdasztal minőségű, egy szavunk nem lehet, kiválóak a körülmények. Ennek ellenére ugyanazt gondolom, amit már a szezon elején is kijelentettem, nagyon nehéz az idei bajnokság és bizony a fele már el is telt. Olyan pozícióba kerültünk, amikor már muszáj pontot, pontokat szereznünk mindenki ellen. Nem szabad olyan hátrányba kerülnünk a téli szünet előtt, ami már behozhatatlan lenne. Nem lesz egyszerű, hiszen a legjobb magyar csapatokkal játszunk a hátralévő idei fordulókban, amelyeken muszáj bravúrosan szerepelnünk – nyilatkozta megkeresésünkre a Hali csapatkapitánya.

Halmosi Péter hozzátette: a Fradi ellen játszani mindig különleges, emellett plusz motivációt ad, hogy az új stadionban ez lesz az első tétmeccsünk. Igyekszünk minden eddiginél jobban odatenni magunkat, a közönségünk pedig a 12. emberünk lesz. A Fradi az aranyéremre hajt, jó sorozatban van, mi pedig rossz passzban. Szerintem segít a sok szurkoló, az új közeg és a telt ház. Úgy kell teljesítenünk, hogy sikert arassunk és bebizonyítsuk megérdemeljük a szurkolást és az új stadiont.

A Haladás – Ferencváros rangadó 19 óra 30 perckor kezdődik.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!