Több napon keresztül készültek a Fashion típusú fotók a játékosok és az otthon lakói közreműködésével. Gyulai Anikó hairstylist és Papp Gábor fotós kiváló hangulatot varázsolt a 2018-as naptárfotózásra – olvasható a falcokc-com-on.

Anikó a Pécsi Tudományegyetem Pedagógia tanszékén, fodrász szakoktatóként végzett, 15 évig filmforgatásokon, reklámfilm forgatásokon, fotózásokon, divatbemutatókon a legjobb rendezőkkel, operatőrökkel, fotósokkal, sminkesekkel, stábokkal volt szerencséje dolgozni. Gyulai Anikó és kisfia egyébként több éve támogatja a gyermekotthon lakóit, volt, amikor süteményt sütöttek nekik, de játékokat és ruhákat is vittek már Gencsapátiba.
A mostani naptárfotózással az a célunk, hogy a Gencsapáti Gyermekotthon lakóit támogassuk, illetve tovább népszerűsítsük Szombathelyen a már amúgy is közkedvelt kosárlabdát, és persze a Falco játékosait. Ennek érdekében összehoztuk a Gencsapáti Gyermekotthon lakóit és a Falco kosárlabdázóit. A fotózáson valamennyi felnőtt játékos, valamint Srecko Sekulovic vezetőedző és Milos Konakov edző is aktívan részt vett – tudtuk meg Gyulai Anikótól, a Backstage medical beauty salon spa üzletvezetőjétől.

A naptár borítóján egyébként a Falco csapata lesz a jól megszokott sárga-fekete mezben, a 12 külön oldalon pedig fashion fotó szerepel majd a Gencsapáti Gyermekotthon lakóival közösen. A falinaptár különböző hónapjait jelentő lapjaira szombathelyi vállalkozások logói, ismertető jegyei is felkerülhetnek, ha 10 naptárat megvásárlásával támogatják a nemes célt.

Az egységes koncepció érdekében a Falco játékosai, közöttük a csütörtöki eseményen résztvevő Darrin Govens, Julian Norfleet és Perl Zoltán fehér ingben, farmerben és sportcipőben fotózkodott az otthon mosolygós lakóival.
Bielik Katalin gyermekfelügyelőtől a fotózáson úgy értesültünk, hogy 52 gyermekről (csecsemőtől a 3-4 éves kisgyermeken át a 18 éves korúig) gondoskodnak jelenleg az otthonban.

Örültünk a megkeresésnek, boldogan jöttünk, minden nap 5-6 gyermekkel érkeztem, így kb. 25-30 gyermek vett részt a fotózáson, akik már nagyon várják már, hogy viszont lássák magukat a falinaptáron. Az adományból játékokat, berendezési tárgyakat szeretnénk majd vásárolni – fogalmazott kérdésünkre a gyermekfelügyelő.

 

A sárga-fekete klub honlapján azt is elolvashatjuk, hogy a tervek szerint a december 15-i Falco-Szolnok bajnoki mérkőzésen az Aréna Savaria bejáratainál asztalokat helyeznek ki, itt fogják majd árusítani az elsőként 250 darabos mennyiségben legyártott naptárakat. A bevétel egy részét a Gencsapáti Gyermekotthon javára ajánlják fel, a többiből a gyártás nyomdai költségeit, illetve fotós tiszteletdíját finanszírozzák.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!