Hétköznap egyetemista, hétvégénként pedig a Megyei II. osztályban szereplő Csepreg első számú gólfelelőse, Pócza András értékelte a csepregiek őszi teljesítményét.

Kezdjük azzal, hogy 1 éves kitérő után visszatértél Csepregre. 

-Így van, 2016 nyarán visszaigazoltam Csepregre a 2016/2017-es szezont a sárvári megyei 2-es bajnokságban új edzővel és új, megfiatalított kerettel kezdtük meg. Nevezhetjük ezt tanuló évnek is, a csapat a 7. helyen zárt abban a bajnokságban. Visszatérésemben nagy szerepet játszott a csapat új vezetőedzője, Steiner Zsolt.

Hogy értékeled az őszi szezonban nyújtott teljesítményeteket?

-Idén nyáron több Csepreg kötődésű játékost is sikerült hazaigazolni Ausztriából és a környékről.  Így velük kiegészülve vágtunk neki a 2017/2018-as bajnokságnak, már a Szombathelyi csoportban. Azt tudni kell, hogy az összes őszi mérkőzésünket itthon kellett lejátszani, mivel tavasszal teljes egészében megújul és megszépül a létesítményünk. Az volt a cél, hogy hazai pályán minél több mérkőzésünket megnyerjük, szerintem ez sikerült is. 10 győzelem mellett 3 döntetlen és mindössze 1 vereség a mérlege a csapatnak, így az élről várhatjuk a folytatást. Külön kiemelném, hogy a lejátszott 14 mérkőzésen a 46 rúgott gól mellet mindössze 8-at kapott a csapat.

Mennyire vagy elégedett a saját teljesítményeddel?

-A saját teljesítményemmel nem vagyok teljes mértékben elégedett, tavaly gólkirályi címet ünnepelhettem a Sárvári csoportban a csapattal, idén 13 mérkőzésen 10-szer voltam eredményes. Azt hozzá kell tennem ,hogy idén több sérülés is hátráltatott mind a felkészülés mind a szezon közben. Igyekszem a téli alapozáskor újra formába lendülni és gólokkal, gólpasszokkal segíteni a csapatot!

Pócza András tavaly átvehette a gólkirálynak járó trófeát

Beszéljünk a jövőről. Csepregen cél a feljutás a Megyei I. osztályba?

-A vezetőség konkrétan nem fogalmazta meg ezt a csapat felé, helyette az edzőnk Steiner Zsolt, és mi játékosok tűztük ki ezt a célt magunk elé. Reméljük minden úgy sikerül, ahogy elterveztük és jövőre már a Megyei első osztályban próbálhatja ki magát a csapat. Igaz még messze a bajnokság vége, főleg úgy, hogy 14 kőkemény mérkőzésre számíthatunk idegenben a tavasszal.

A csepregiek december 2-án tartják a félévkor szokásos bankettjüket, a felkészülést pedig vélhetően február elején kezdik meg a következő, számukra nehéznek ígérkező tavaszi szezonra.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!